CrossFit Sveas pass
 

På CF Svea har vi ett antal olika pass, som omfattas av CrossFits metodik med ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.Generellt innehåller ett pass en lång och genomtänkt uppvärmning, därefter en del med teknik och/eller styrka, och avslutas med en pulshöjande aktivitet. Upplägget är olika varje dag, olika övningar i olika kombinationer.
 
Det är viktigt att poängtera, att oavsett hur passet är uppbyggt, vilka rörelser som ska göras, finns det ALLTID möjlighet för alla att vara med. Våra coacher ser till att det finns en lättare övning du kan genomföra den dagen du har ont i axeln eller vikterna känns alldeles för tunga.
 

CrossFit

Grunden för vår träning, här kan alla vara med.
Varierande träning där du tränar olympiska lyft, gymnastik, strongman och kondition i olika former varje pass.

CrossFit Basic
Basic-passen finns på schemat en gång i veckan på tisdagar, och har samma innehåll som de vanliga CrossFit-passen. Dock är dessa pass öppna för alla, oavsett tidigare bakgrund, som ett "Prova-På". Coachen tar då hänsyn till att visa mycket mer teknik för de som är nya.

Freaky Friday
På fredagarna är eftermiddagspasset vanligtvis ett hårdare pass än de övriga dagarna. Mindre teknik och styrka, till förmån för en riktigt svettig och tung wod. Passet är 75 minuter långt, men beroende på wod är det inte säkert att hela passlängden används!
 
Yobility

En blandning av yoga och mobility där vi under 60 minuter utmanar kroppen med både statiska och aktiva övningar med syfte att sträcka ut muskler och leder, men samtidigt stabilisera muskelfästen och leder. Lugnt pass utan stress, dock inte helt svettfritt.

Meltdown, CageFit, Thunder Thursday 
Alla är välkomna på dessa pass!
Inga förkunskaper krävs, varken inom CrossFit eller vår egen introkurs.
Intervallpass med flås, styrka och uthållighet. Du jobbar i ditt eget tempo med vikter du väljer själv, det enda vi önskar av dig är att du ger allt! Detta pass gör dig redo! Det är början på resan till ett aktivt och piggare liv. Du kommer uppleva ren träningsglädje, med mycket svett och skratt!