Delägare, Coach, PT, Kostcoach
Malin Braw
malin@mbnewbody.se

Jag har alltid haft ”spring i benen” sitta still är helt enkelt inget för mig. Hela min uppväxt var en lång ”inte nudda golvet lek”. Dansen tog mig med storm och jag bara måste smygdansa lite när jag hör bra musik.

Lyfta tungt, hoppa högt, springa långt och trampa fort passar mig perfekt. Gillar nästan all fysisk aktivitet så länge det inte är bollar inblandade. Då blir jag som en osäkrad handgranat, opålitlig. Redan som femtonåring började jag hålla gruppträningspass och insåg direkt att jag hittat min grej. Att dela med mig av mina kunskaper inom träning och kost blev snabbt mitt yrke.
 
Att lyfta andra och hjälpa dom nå sina mål och längre än så är det bästa jag vet. För 22 år sedan öppnades första egna anläggningen,
New Body Fitness Center, sedan dag ett lever och andas jag träning och hälsa. Det är inte bara ett jobb utan en livsstil för mig.
Under årens lopp har jag haft förmånen att få jobba med helt fantastiska människor både i Sverige och runt om i världen.

Äger & driver 3 st New Body Fitness Center i Göteborg. I Halmstad 2 st gym, ett i Tylösand & ett i centrala Halmstad.
Är Volvo Cars friskvårdsleverantör sen 20 år tillbaka.
 
Som allra bäst mår jag framför ett gäng endorfinstinna svettiga träningstokar med musiken dunkande, tillsammans skapar vi magi!
Det är LYCKA för mig!
 
Styrka:   Driven
Svaghet: En krossad vänsterfot
Tycker om: Kramar
Tycker inte om: Fördomar
Måtto: Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!
 
Malin Braw