Toppa ditt team!
Har du medarbetare som har trötta ryggar och spända axlar?

Svea Boxen är verkligen för alla en underbar träningsform och det är inte utan anledning. Det är roligt, effektivt och skapar stor gemenskap. Med oss är det bara fantasin som sätter gränserna, vi skräddarsyr träning efter era behov. På Svea Boxen erbjuder vi en unik  anläggning med 500 kvm  tillgänglig golvyta och vi är den första Boxen i Halland som har fått certificeringen ”Eleiko Certified Training Facility”. Det innebär att medlemmar och kunder som du, får den absolut bästa utrustningen på marknaden och Eleiko-utbildade tränare.
 
Stärk laget!
Vill ni också orka bära matkassarna efter fredagshandlingen?

Friskvård innebär mindre sjukdagar bland de anställda, därför satsar fler och fler privata företag på friskvård. Genom att välja just Svea Boxen och funktionell träning blir era anställda inte bara friskare och starkare, men det ger också bättre samarbetsförmåga och gemenskap på arbetsplatsen. På Svea  skapar vi gemenskap och det är delvis därför det är så populärt bland vanliga människor i alla åldrar och former. Hos oss hjälper vi dig med detta då våra företagsträningar ofta är lagbaserat. Vi kan ha grupper på upp till 20-30 personer i vår anläggning, möjligtvis fler beroende på era önskemål.

 

Samla dina medarbetare och kör ett prova – på – pass. Ni skapar teamkänslan. Vi hjälper er med tekniken och lovar att se till att ni lämnar oss med ett leende och begynnande träningsvärk. 

 

 

Medarbetarna får tillsammans pröva på olika moment som alla ingår i funktionell träning.. Ni får lära er tekniken för lyft och gymnastik. Hitta nya sätt att förbättra kondition och uthållighet med genom rodd och andra pulshöjande äventyr. 
 

 

Efter att ha lärt oss lite olika grunder inom funktionell träning som tekniken för lyft och en del gymnastiska moment, jobbar vi vidare och lär oss mer. Av allt. Konditionen förbättrar vi på genom både rodd och hopprep. Självklart kör vi WOD – work out of the day.

Pris 2500:-

 
 

Maila info@crossfitsvea.se för bokning eller mer info