För allas bästa

För att vara en så inspirerande och trivsam träningsmiljö som möjligt har vi några fina och enkla regler att följa.

1. Lämna egot i dörren
Någonstans i landet finns det en högstadieknatte som värmer upp med dina PB-vikter.

2. Jobba hårt
Ett ärligt försök ger respekt. Ta inte med dig dålig stämning i träningen utan försök vara positiv, ha kul, och pusha både dig själv och människor omkring dig.

3. Respektera utrustningen
Att dumpa vikter är sista utvägen. Om möjligt, sätt ner utrustningen försiktigt. Utrustningen kostar massor, och vi vill inte behöva ta ut mer än nödvändigt i träningsavgift.

4. Dyk upp på klass
För varje pass du bokar dig på och inte dyker upp, finns det risk för att det sitter en annan atlet hemma och hoppas på att just din plats ska bli ledig. Se till att avboka dig i tid! (senast 3 timmar innan start)

5. Fuska inte
Ingen bryr sig om ditt resultat, alla bryr sig om du fuskar. Var ärlig mot dig själv, och mot andra. Du vet vad fullt rörelseutslag är, så låt bli halvtaskiga reps. Om någon påpekar att du gör något fel, lyssna och ta till dig. Det är svårt att ha perspektiv på sig själv med mjölksyra i hela kroppen.

6. Plocka undan din utrustning
Det du tar fram tar du även bort. Torka bort svett, blod (!), krita, utspillt talk, och ta med dig dina tejpsnuttar och privata prylar från golvet. Talk förvaras i talktunnan. Tänk själv, vill du träna i någon annans skit?

7. Klasserna går först
De schemalagda klasserna har alltid företräde till utrustning och lokalen. Plocka undan och ge utrymme för klassen i god tid innan klassens start, rådfråga coachen om du är osäker på vilken utrusning klassen behöver.

8. Berätta för oss
Om någonting är trasigt, eller om du känner att någon utrustningsdetalj saknas, let us know! På så sätt kan vi vidareutveckla boxen tillsammans.