Välkommen!

Friska kroppar
Första gången du kliver in på  Svea Boxen inser du att platsen skiljer sig från ett vanligt gym. Det första som blir uppenbart är att det saknas fasta maskiner. För att bygga friska och välmående kroppar behöver vi röra på hela kroppen, därför är maskinerna utslängda. Istället har vi skapat ytor för träning och nya möten mellan människor.  Vi har skapat en miljö som tål att användas på riktigt, och samtidigt skapar lust att umgås före, under och efter träningen.

Glada människor
Hos oss hittar du glada människor, fria vikter, slädar, däck, klätterrep, kettlebells och en massa andra roliga träningsredskap som du sällan ser på vanliga gym. Svea Boxen kräver mindre avancerade maskiner och utrustning, men desto mer kompetens från tränarna.

WOD
Vår ”Workout of the day” (WOD) har ständigt varierade funktionella övningar och intensiteten är alltid anpassad till varje individs fysiska prestationsnivå. Vi jobbar med mindre grupper vilket ger en nära interaktion mellan coach och medlem. Våra woddar är en effektiv blandning teknikträning med individuell återkoppling från en coach, och svettiga delar som utmanar alla!

Gemenskap
På  Svea Boxen tror vi på en stark gemenskap mellan medlemmarna, och mellan medlemmar och coacher. Det skapar grym energi och ett kunskapsutbyte som utvecklar och pushar dig oavsett om du är elit eller nybörjare. Träningsformen kommer att utmana dig ofta och du kommer upptäcka njutningen i att bli riktigt trött, och tillfredsställelsen i att lära dig någonting nytt och göra saker som verkar omöjligt. Genom att dagligen utmana dig själv bygger du självförtroende och kraft att använda både i och utanför boxen.

Boxen
Träningsytan är öppen, funktionell, och fylld med smarta träningsredskap. Här finns inga grannar som bryr sig om det blir högljutt eller om vikter dunsar i marken. En miljö som inspirerar till riktigt hård, smart och rolig träning.
​​​
Vår övertygelse
Vi är övertygade om att en god fysik och gemenskap med andra människor är förutsättningar för hög livskvalité. Kunskap och träning ska förmedlas med passion och glädje i en jämställd och prestigelös miljö. Det tror vi kommer att göra oss alla både starkare och gladare.

Malin & Patrik Braw

kvalité