Coach
Fredrik ”Wille” Willert

Jag började med CrossFit 2009, på egen hand i början, och så småningom med några andra dårar i ett av stans ”vanliga” gym. Tillsammans med några av dem var jag med och startade Halmstads första box 2012.  

Egentligen började det med en axeloperation och rehab efter den. Sen förstod jag allt eftersom att det där med ”teknik – intensitet – volym” (i den ordningen!) fungerar oavsett om det handlar om CrossFit, tyngdlyftning, löpning eller något annat. Jag vill hjälpa andra att göra samma resa som jag gjort genom den här sporten. Det är det som driver mig och det är därför jag är coach. Hjälpa andra att utvecklas är ett privilegium, men också ett ansvar, och jag hoppas kunna bidra med något här på Svea. 

Löpteknik ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag gick en pose-runningutbildning 2012 och den förändrade inte bara min löpning utan hela min träning. Något jag gärna förmedlar till andra om jag kan. Det behöver ju inte vara så jobbigt att springa. Löpning är vila. Ni som varit på mina pass förstår.
 
Tillsammans med Jessi har jag hållit CrossFit kids i två och ett halvt år. Till hösten 2017 drar vi igång på Svea. Jag ser mycket fram emot det. Att coacha barn och ungdomar och vara en del av deras utveckling är något av det roligaste jag gjort. Det är fantastiskt att få vara med när de lyckas med något de inte kunnat tidigare och samtidigt bidra till en sund livsstil och ett sunt förhållande till träning och tävling. Följ oss gärna på instagram ” Crossfitsvea_teens”. 

Du måste inte bli bättre för att börja….men du måste börja för att bli bättre 

Utbildningar 
Crosfit Level 1 X2 (2011 och 2016) 
Crossfit Endurance (2012 - numera ”Crossfit Pose running”) 
Crossfit kids (2013) 
Crossfit online course Judges 
Crossfit online course Scaling 
Brand X Method Advanced kids course (2017) 
Brand X Method Youth barbell course (2017) 

Jessica Gilljam
Jag kom i kontakt med crossfit 2012 efter en korsbandsskada. Crossfit fick mig att bli starkare både fysiskt och psykiskt och jag har klarat av mer än jag trodde var möjligt – och än är jag inte färdig!
Jag har tränat barn och ungdomar i olika idrotter och älskar att se deras framsteg varje vecka.

Tillsammans med Wille har jag hållit Crossfitkids i två och ett halvt år. Till hösten är vi igång här på Svea. Jag ser mycket fram emot det. Att coacha barn och ungdomar och vara en del av deras utveckling är något av det roligaste jag gjort. Det är ett privilegie att vara med när de lyckas med något de inte kunnat tidigare och samtidigt bidra till en sund livsstil och ett sunt förhållande till träning och tävling.
Följ oss gärna på instagram: ” Crossfitsvea_teens”.
Start where you are, use what you have, do what you can.

Utbildningar
Crossfit Level 1 (2016)
Crossfit online course scaling
Brand X Method Advanced kids course (2017)
Brand X Method Youth barbell course (2017