Toppa ditt team!
Har du medarbetare som har trötta ryggar och spända axlar?

CrossFit är världens snabbast växande träningsform och det är inte utan anledning. Det är roligt, effektivt och skapar stor gemenskap. Med oss är det bara fantasin som sätter gränserna, vi skräddarsyr träning efter era behov. På CrossFit Svea erbjuder vi en unik CrossFit anläggning med 450kvm  tillgänglig golvyta och vi är den första Boxen i Halland som har fått certificeringen ”Eleiko Certified Training Facility”. Det innebär att medlemmar och kunder som du, får den absolut bästa utrustningen på marknaden och Eleiko-utbildade tränare.
 
Stärk laget!
Vill ni också orka bära matkassarna efter fredagshandlingen?

Friskvård innebär mindre sjukdagar bland de anställda, därför satsar fler och fler privata företag på friskvård. Genom att välja just CrossFit och funktionell träning blir era anställda inte bara friskare och starkare, men det ger också bättre samarbetsförmåga och gemenskap på arbetsplatsen. CrossFit skapar gemenskap och det är delvis därför det är så populärt bland vanliga människor i alla åldrar och former. Hos oss hjälper vi dig med detta då våra företagsträningar ofta är lagbaserat. Vi kan ha grupper på upp till 20-30 personer i vår anläggning, möjligtvis fler beroende på era önskemål.
Välj på följande alternativ
 

  • 1. Prova på pass - We will try

Samla dina medarbetare och kör ett prova – på – pass. Ni skapar teamkänslan. Vi hjälper er med tekniken och lovar att se till att ni lämnar oss med ett leende och begynnande träningsvärk. Vi hoppas att ni snart vill komma tillbaka!
Pris : 2 900kr
 

  • 2. Fem  klasser – Try a little bit more

Medarbetarna får tillsammans pröva på olika moment som alla ingår i Crossfit. Ni får lära er tekniken för lyft och gymnastik. Hitta nya sätt att förbättra kondition och uthållighet med genom rodd och andra pulshöjande äventyr. Vi kommer också köra WOD – work out of the day.
Pris: 9989kr
 

  • 3. Tio klasser – Earn your fitness

Efter att ha lärt oss lite olika grunder inom Crossfit som tekniken för lyft och en del gymnastiska moment, jobbar vi vidare och lär oss mer. Av allt. Konditionen förbättrar vi på genom både rodd och hopprep. Självklart kör vi WOD – work out of the day.
Pris : 16989kr
 

  • 4. Kom till oss - Get fit at work

Vill ni att vi kommer till er? Det gör vi! Har ni tillgång till träningslokal kör vi där. Annars är vi utomhus. Vi anpassar övningar efter möjligheterna. Hör av er och berätta så kommer vi med förslag.
 
 

Maila info@crossfitsvea.se för bokning eller mer info