Välkommen!

Friska kroppar
Första gången du kliver in på CrossFit Svea inser du att det skiljer sig från ett vanligt gym. Det första som blir uppenbart är att det saknas maskiner. För att bygga friska välmående kroppar behöver vi röra på oss, därför är maskinerna utslängda. Istället har vi skapat ytor för träning och nya möten mellan människor.  Vi har skapat en miljö som tål att användas på riktigt ochsamtidigt lust att umgås före och efter träning.

Glada människor
Hos oss hittar du glada människor, fria vikter, slädar, däck, klätterrep, kettlebells och en massa andra roliga träningsredskap som du sällan ser på vanliga gym. CrossFit kräver mindre avancerad utrustning men desto mer kompetens från tränarna.

WOD
Vår ”Workout of the day” (WOD) har ständigt varierade funktionella övningar och intensiteten är alltid anpassad till varje individs fysiska prestationsnivå. Vi jobbar med mindre grupper vilket ger en nära interaktion mellan coach och medlem. WODsen är en effektiv blandning av gruppens energi och den individuella återkopplingen från en coach.

Gemenskap
Vi tror på en stark gemenskap medlemmar emellan och mellan coacher och medlemmar. Det skapar grym energi och ett kunskapsutbyte som utvecklar och pushar dig oavsett om du är elit eller nybörjare. Träningsformen kommer att utmana dig ofta och du kommer att upptäcka njutningen i att bli riktigt trött, i att göra saker som verkar omöjligt. Genom att dagligen utmana dig själv bygger du självförtroende och kraft både i och utanför boxen.

Boxen
Träningsytan är avskalad, funktionell, och fylld med smarta träningsredskap. Här finns inga grannar som bryr sig om det blir högljutt eller om vikter dunsar i marken. Helt enkelt en miljö som inspirerar till riktigt hård, smart och rolig träning.
​​​
Vår övertygelse
Vi är övertygade om att en god fysik och gemenskap med andra människor är förutsättningar för hög livskvalité. Kunskap och träning ska förmedlas med passion och glädje i en jämställd och prestigelös miljö. Det tror vi kommer att göra oss alla både starkare och gladare.

ägarna bakom CF Svea

kvalité