Nytt och förändringar efter sommaren på CrossFit Svea!

Först och främst så har det tillkommit ett starkt gäng nya coacher! Med början redan innan sommaren så har de nya coacherna varit med på passen och assisterat, de har även fått internutbildning med Peo och mig. Majoriteten av det nya gänget har varit med sen CF Kudos tiden, så de har några års erfarenhet av CrossFit och den coachningen jag och Peo har stått för och utvecklat i fem år. Flera av dem har även en CrossFit level 1 utbildning i bagaget vilket väger tungt när det kommer till att ha förståelse för grunder och filosofin för träningsformen.

Varmt välkomna CrossFit coacher! Joel, Pierre, Felix, Wille, Jessica, Stefan E, Thomas, Stefan N, Magnus S!

Även varmt välkommen Sarah Hinton som kommer hålla yoga för oss på Svea på söndagar klockan 09-10! Passet är lagt på denna tiden för att det är lugnast i boxen just då, försök att lägga din träning efter eller före om du ska träna på söndagsförmiddag.
 
Blandat nytt:
·        CF 16:00-17:00 på måndag och onsdag.

·        Lunch CF 12:00-12:45 måndagar och onsdagar.

·        Morgon CF 06:30-07:30 kommer hållas av Coach Peo på tisdagar och Coach Zanna på torsdagar. Coach Johan tar en paus och lämnar över morgonen till Zanna.

·        CF Basic utökas till 2 pass, tisdag 19:00-20:00 och torsdag 17:00-18:00. Dessa pass lägger vi lite extra krut på så båda passen kommer ha två stycken coacher. Tisdag Pierre och Joel, torsdag Stefan och Stefan.

·        Svea CF teens kommer rulla måndagar 19:00-20:00 och onsdagar 19:15-20:15. De 15-20 ungdomarna kommer att lära sig allt de behöver av Coacherna Wille och Jessica.

·        Yoga med Sarah på söndagsförmiddag 09:00-10:00

·        Tisdagens prog kommer nu alltid ha fokus på barbell, snatch och/eller clean and jerk.

·        På fredagar är det alltid CF team med Coach Thomas. 20 platser.

·        Nytt CF pass på lördagar 11:00-12:00

·        Stefan och Stefan kör ett söndagspass kl 10:30-12:00, oftast team!

·        On-Ramp kommer rulla sista söndagen i varje månad 10-13. De söndagarna utgår eller flyttas söndagens CFpass framåt på dagen.

Kika på hemsidan där har ni hela schemat!
 
Tjo!

Läs hela inlägget »

Maj månad kommer kännas ordentligt utmanande för oss på Svea.

Hela månaden kommer bestå av Hero workouts. Jag kommer givetvis att presentera olika alternativ till RX versionen men passa på att utmana er när det kommer till de olika momenten med lätta vikter eller kroppsövningar. Det går även att skala ner antal varv. Det finns många olika skalningar, fråga coachen om alternativen som presenteras inte känns ok. Känn även efter lite extra hur kroppen mår, det kanske kan vara så att ni behöver vila en extradag i veckan om ni kör på ordentligt.  

CrossFit har namngivit hero woddar efter framförallt stupade soldater, poliser och brandmän. De är lite tyngre, längre, köttigare helt enkelt och ofta väldigt roliga, efteråt.

Vissa av woddarna kommer byggas om till teamvarianter för att de ska hinnas med under passets tidsram. Har ni bara några minuter kvar att köra när passet är slut så behöver ni inte sluta, bara flytta över till open gym och gör klart de sista minuterna där.

Dessa tuffare woddar kommer leda oss fram till Hero workouten Murph som varje år körs på memorial day. I år är det måndagen den 29 maj!
På CrossFit games har atleterna fått köra två gånger de senaste åren och den sliter ordentligt även på dessa superatleter. De bästa på games gör den på 30-35 minuter, vi gör den på runt 50-80 minuter, RX. Det smaskiga är att man i RX varianten gör hela Murph med en viktväst!

På grund av att det är mycket löpning i Murph så kommer även många av denna månadens hero woddar innehålla löpning, så vi vänjer oss lite med att springa. Extra bra med löpteknik pass nu då med Wille och Jesscia! Passa på att gå på det!

Hur ser denna wodden ut då?
”Murph”
For time:
Run 1 mile (1600m)
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Air Squats
Run 1 mile
* If you have a 10kg (7kg for girls) Vest or Body Armor wear it. Partition the pull-ups, push-ups, and squats as needed. Start and finish with a mile run.
In memory of Navy Lieutenant Michael Murphy, 29, of Patchogue, N.Y., who was killed in Afghanistan June 28th, 2005.
 
En skalning kan vara:
“1/2 Murph”
For time:
Run 800m
50 Pull-ups
100 Push-ups
150 Squats
Run 800m
 
Det går alltså att i originalet att dela upp kroppsövningarna precis som man vill. Det finns även de två Games standard varianterna att prova.

1.      Gör alla reps av en övning innan du går vidare till nästa. (Den vi oftast gjort)
2.      5 rundor av 20 pull ups, 40 push ups, 60 airsquats.

Det som gör denna synnerligen svettig är såklart västen som väger 10/7kg, det är också den samma som gör den extra rolig. Så vill ni utmana er ordentligt så köp en viktväst eller låna en av en kompis.

Ett hett tips om du kör med viktväst är också att dela upp repsen till ettor i pull ups. 3-5 reps i push ups. Squats är lite enklare men är inte dumma att dela upp lite också.

Det är möjligt att vi under denna dag tar hela boxen i anspråk under 2 timmar (kl: 17-19) och kör en mass-start. Mer info om det när det närmar sig.

Hoppas ni får en trevlig och utmanande månad!

/Headcoach

Läs hela inlägget »
Chris Spealler Chris Spealler
Del två i kvalet till Games pågår denna helg för alla masters och teens. De som placerade sig i top 200 i sin klass har fyra dagar på (torsdag till måndag) sig att göra fyra wods. När allt är klart så går 20 kvinnor och 20 män från varje grupp vidare till finalen i Madison, CrossFit Games 2017.

I motsats till 18-35 åringarna som alla åker till regions finaler görs dessa woddar i respektive box, precis som under open. Det görs med domare och varenda wod bör spelas in så att den kan skickas till CrossFit HQ för eventuell granskning. Alla som går vidare till Games blir tvungna att skicka in minst en, kanske två av sina workouts för granskning.
De med minst poäng går vidare och här fungerar det på samma sätt som i open, din placering avgör hur många poäng du får. Alla har en startpoäng som är din placering från open. Så har du en placering över 100 från din mastergrupp i open så blir det extremt svårt att ta sig vidare till games. Brytpunkten brukar ligga runt 50 sträcket.

Svenskar i kvalet
För svensk del har vi några stycken med chans att ta sig vidare här. Vi har Filippa Ferm i teens 16-17 som varit med på games två år i rad. I 35-39 gruppen har vi David Santa Cruz Borgstrand som har chans att ta sig till games både genom masterkval och med sitt lag Fabriken senare i regionals. I 35-39 gruppen har vi även Helena Falk från Solid som har stora möjligheter att gå vidare.
I 40-44 har vi två stycken herrar, Joacim Bengtsson och Peter Andersson som båda ligger i top 30. Bra chanser för dessa herrar.
I 45-49 har vi Jessica Clevenvik som varit på games två gånger redan. För herrarna, Eirik Solen
I 60+ finns Pia Gund som placerade sig på 5:e plats i games förra året.
Dessa atleter är de med störst chans att ta sig vidare, sen finns det såklart några till som kan överraska.

Internationella atleter
På den internationella scenen har det blivit lite roligare i och med 35-39 gruppen då flera legendarer inom CrossFit just passerat 35 sträcket. Chris Spealler med 7 framträdanden i games, Kyle Kasperbauer med 3, Neal Maddox med 4, Nuno costa med 4. Kyle och Maddox har även kvalificerat sig till sina respektive regionals, och Spealler och Nuno är precis utanför 20 gränsen i sina.

För damerna är det om än ännu mer spännande då Samantha Brigg nu befinner sig i denna grupp! Hon har varit med i 6 games och vann även 2013. Hon vann även den europeiska regionen så hon kommer såklart även ställa upp i regionals senare. Detsamma gäller Rebecca Voigt som varit med på games 9 gånger nu, hon missade första games 2007, helt sjukt bra att hålla och utveckla sin form under så lång tid på en så hög nivå.
 
Så det blir en spännande helg för alla teens och masters!
Event 1
For time:
100 dumbbell snatches, 50 lb. 
80-calorie row
60 burpees
40 muscle-ups
Time cap: 20 minutes

Event 2
Beginning on a 4-minute clock, complete as many reps as possible of:
    25 toes-to-bars
    50 double-unders
    15 squat cleans, 135 lb.
If completed before 4 minutes, add 4 minutes to the clock and proceed to:
    25 toes-to-bars
    50 double-unders
    13 squat cleans, 185 lb.
If completed before 8 minutes, add 4 minutes to the clock and proceed to:
    25 toes-to-bars
    50 double-unders
    11 squat cleans, 225 lb.
If completed before 12 minutes, add 4 minutes to the clock and proceed to:
    25 toes-to-bars
    50 double-unders
    9 squat cleans, 275 lb.
If completed before 16 minutes, add 4 minutes to the clock and proceed to:
    25 toes-to-bars
    50 double-unders
    7 squat cleans, 315 lb.
Stop at 20 minutes.

Event 3
21-15-9 reps for time of:
Shoulder-to-overheads, 135 lb. 
Chest-to-bar pull-ups

Event 4
2 rounds for time:
10 deadlifts, 315 lb.
20 deficit handstand push-ups, 4.5-in. deficit
30 front squats, 95 lb. 
 
 
Mer info hittar ni här:
https://games.crossfit.com/workouts/qualifier/2017

/Martin
 
Läs hela inlägget »

Boxmästarna i CrossFit Open 2017!

Varje år har jag gått igenom listorna för boxen, Halmstad, Halland i alla klasserna och presenterat det. Detta året är det lite krångligare på grund av att custom leaderbord funktionen är borttagen på den nya games sidan. Jag har såklart fixat ihop top 5 i boxen för varje wod ändå, samt jämfört oss någorlunda med boxarna i Halland. Vi är den största boxen och har de främsta atleterna samt det bästa teamet i Halland! Vi kan vara riktigt stolta över oss och vår box.
 
Vi har utan tvekan de två främsta killarna och de tre främsta tjejerna i Halland kategorin 18 år och uppåt vilket är fantastiskt trevligt och bådar gott för framtiden!
 
Boxmästare bland tjejerna är Zanna Björnson tätt följd av Sylwia Valleberger och Sanna Granström! Stort grattis till er prestation!
 
Boxmästare för killarna är Martin Tunhag tätt följd av Felix Lundqvist, med Miki Raduly på en tredje plats! Stort grattis till er och er prestation!
 
 Listorna på respektive open wod 2017 kommer upp i boxen i veckan!

Zanna     5-1-1-2-1-----10
Sylwia     1-2-4-1-3-----11
Sanna G  2-3-3-3-2-----13
Sofia        6-4-2-5-5-----22
Åsa C       3-5-6-6-4-----24
 
Tunhag    2-1-1-1-1----6
Felix          1-2-2-2-2----9
Miki           5-4-3-4-3----19
Johan T   3-5-5-5-5----23
Claes        6-3-4-7-4----24

Open resultat i respektive wod

Herrar
17.1
Felix Lundqvist 12:36
Martin Tunhag 13:13
Johan Thorell 16:23
Johan Lundqvist 16:38
Miki Raduly 16:46
 
17.2
Martin Tunhag 186
Felix Lundqvist 165
Claes Wallin 118
Miki Raduly 118
Johan Thorell 117
 
17.3
Martin Tunhag 131
Felix Lundqvist 118
Miki Raduly 81
Claes Wallin 81
Johan Thorell 80
 
17.4
Martin Tunhag 250
Felix Lundqvist 249
Martin Leo Söderblom 207
Miki Raduly 195
Johan Thorell 188
 
17.5
Martin Tunhag 9:05
Felix Lundqvist 10:14
Miki Raduly 11:03
Claes Wallin 11:26
Johan Thorell 11:33
 
Damer
17.1
Sylwia Valleberger  14:16
Sanna Granström  14:21
Åsa Cederlöf 15:25
Emilia Bollesparr 15:44
Zanna Björnson 15:49
 
17.2
Zanna Björnson 148
Sylwia Valleberger 124
Sanna Granström 118
Sofia Söderberg 78
Åsa Cederlöf 78
 
17.3
Zanna Björnson 129
Sofia Söderberg 83
Sanna Granström 80
Sylwia Valleberger 80
Sandra Gullberg 68
 
17.4
Sylwia Valleberger 241
Zanna Björnson 214
Sanna Granström 212
Emilia Bollesparr 192
Sofia Söderberg 190
 
17.5
Zanna Björnson 8:14
Sanna Granström 8:48
Sylwia Valleberger 9:08
Åsa Cederlöf 11:23
Sofia Söderberg 12:11
 

/Headcoach
 

Läs hela inlägget »

En fantastisk resa är över för detta året.
Av de totalt ca 370 000 tävlande fortsätter 0,5% till regionals som är del två i kvalet till vårt VM, CrossFit Games!

Vi var 57 tävlande på CrossFit Svea under dessa fem veckors tävlingsfest. Varje fredag och lördag har vi träffats i boxen och svettats, skrattat, gråtit och gjort några för många besök på toan innan start. Framför allt har alla givit allt under wodarna varje helg! Under domarnas vakande ögon har ni alla atleter fått kämpa med mantrat ”en rep till” ”andas”. Musiken som verkat så viktigt innan start har helt zonats bort när väl sekunderna börjat rulla på klockan och domaren börjat räkna, ett, två tre, no rep, fyra…

Ni har förmodligen en väldigt klar bild av vad som ska övas på under året till nästa open eller nästa tävling, och jag kan garantera er om att ni kommer att gå stärkta ur detta, framförallt mentalt. Genom alla nivåer, från nybörjare som bara kört crossfit några månader till de erfarna, har målet varit att inte ge upp, att kämpa på sin högsta nivå. Det har ni alla gjort med bravur, klappa er själva på axeln, för ni är grymma allihop! Min progg på Svea kommer göra er ordentligt förbereda till nästa år så det är bara att fortsätta ha kul och träna i boxen med alla vänner!
 
Master regionals i åldrarna +35 +40 +45 +50 +55 samt 60+
De 200 bästa masters i världen från varje kategori får om ca 3 veckor ytterligare fyra woddar som ska göras på hemmaplan under fyra dagar. De 20 främsta i varje kategori går sedan vidare till games första veckan i augusti i Madison, Wisconsin USA. På Svea var vår grymma Coach Sylwia Valleberger ytterst nära att knipa en plats i den för året nya kategorin +35. Hon slutade på en 219:e plats! I listan nedan har jag skrivit in Svea främsta i varje kategori.
 
 
Team Svea
Som team gjorde vi en enormt bra insats! Vi slutade på en 59:e plats i Europa av 465 lag och 9:a i Sverige! Jag är sjukt stolt över boxens resultat här! De främsta 20 lagen i Europa och 10 lag från Afrika går vidare till Meridian regionals där sedan fem team går vidare till Games. Meridian Regionals går första veckan i Juni, i Madrid. Vi har Enormt bra lag i Sverige. Kikar vi på den svenska leaderboarden så ser vi att de sex första lagen kommer tävla i Madrid, och vi var alltså nia i Sverige! 6 av 20 lag i Europa är från Sverige, helt sjukt bra! Efter den första workouten, 17.1 har vi hela tiden förbättrat vår placering och gjorde som lag det bästa resultatet på 17.5.
 
Inviduellt
På både herrsidan och damsidan har det varit en riktigt hög nivå. På tjejsidan har framförallt Zanna B, Sanna G och Sylwia V gjort beslag på topp placeringarna i boxen. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, vi har sjukt bra tjejatleter i boxen! Alla tre har gjort superfina resultat där några står sig enormt bra mot toppatleterna runt om i Europa! Tätt efter dessa har Sofia S och Åsa C delat på nästan samtliga 4-5 platser!
 
Två riktiga beast har dominerat på herrsidan, Martin Tunhag och Felix Lundqvist! Marginalerna har ibland varit så små som en rep! Efter denna duo har en trio delat platserna 3-5 i alla utom en wod, Miki Raduly, Claes Wallin och Johan Thorell. Bland dem har det varit ännu jämnare i vissa wodar där tiebreak fått avgöra placering. Galet spännande!
 
Jag kommer presentera en top fem lista i alla woddar samt en topp fem för boxen inom kort, både för damer och herrar. De ovanstående är väldigt aktuella att fylla dom listorna.
 
Intressanta placeringar av Svea atleter!
Alla resultat presenteras Sverige – Europa – Världen.
Jag har letat upp och skrivit de främsta på varje kategori.
Där platsen står först och totala antalet deltagare i den kategorin står sen, tex femma i Sverige av totalt 100: 5/100
 
Team Svea
9/41 – 59/465 – 558/4177
 
Kvinnor 18-100 år
Sylwia Valleberger: 41/1433 – 277/20907 – 2109/153243
Zanna Björnson: 42/1433 – 284/20907 – 1625/153243
Sanna Granström: 50/1433 – 324/20907 – 2436/153243
 
Män 18-100 år
Martin Tunhag: 23/2087 – 247/38237 – 1440/201949
Felix Lundqvist: 45/2087 – 412/38237 – 2504/201949
 
Master kvinnor 35-39 år
Sylwia: 4/214 - 24/3191 - 219/26956
Åsa Cederlöf: 19/214 – 169/3191 – 1465/26956
 
Master män 35-39 år
Miki Raduly: 23/384 - 276/6587 - 1675/38105
Johan Lundqvist: 54/384 - 654/6587 – 4082/38105
 
Master kvinnor 40-44 år
Vaike Frederiksen: 44/130 – 270 /1769 - 2238/16774
Maria Benulic: 50/130 346/1769 – 2876/16774
 
Master män 40-44 år
Patrick Jakobsson: 92/318 – 836/3787 - 5514/24006
Martin Leo Söderblom: 88/318 – 865/3787 – 5415/24006 4/5 genomförda wodar
 
Master kvinnor 45-49 år
Veronica Ehne: 40/90 - 310/951 - 2478/9949
 
Master män 45-49 år
Nelson Guzlander: 55/160 - 472/1738 - 3502/13371
Stefan Ehne: 82/160 - 650/1738 - 4697/13371
 
Master män 50-54 år
Patrik Braw 19/80 132/760 1147/6544
Stefan Nordgren 31/80 - 191/760 - 1541/6544
 
Mycket fin läsning detta! Jag ser verkligen fram emot nästa år och de framsteg ni alla kommer att göra fram till dess!
/Headcoach

Läs hela inlägget »
Felix under HSPU med domarna Kim och Martin Felix under HSPU med domarna Kim och Martin

Näst sista open woden blev en repeat på 16.4! En riktigt go amrap med deadlift, wallballs, rodd och handstand push ups! Många gjorde den två gånger och vissa mer än så trots att benen fick ta mycket stryk här. Som vanligt blir jag sjukt imponerad av alla i boxen som höjer sig varje helg och slår PB:n och överträffar sig själv och andras förväntningar varje gång! Ni är sååå duktiga allihop!

17.4
Complete as many rounds and reps as possible in 13 minutes of:
55 deadlifts 102/70kg
55 wall-ball shots 9/6kg
55-calorie row
55 handstand push-ups

Varje år så presenterar Dave Castro, CrossFit bossen, en repeat wod som gått något av de tidigare åren så vi får se om vår träning har gjort oss till bättre atleter under året som gått. Det är alltid lika spännande och se vilken av de tidigare wodarna som dyker upp och i 95 fall av 100 så blir det ett bättre resultat!

Domarna
Jag måste ge en eloge till alla er som ställer upp som domare under denna perioden. Ni är guld värda! Utan er så går det inte att genomföra detta på ett så bra och smidigt sätt! Tack! Tacka er domare extra nästa gång, de ställer upp för oss och er helt gratis.

Teamet
Team Svea fick den bästa placeringen av de fyra wodarna som varit med en 45:e plats i Europa vilket placerar oss på en 68:e plats totalt med en wod kvar. 407:e plats i världen i 17.4 och en total placering på 624:a I Sverige ligger vi kvar på 10: platsen totalt. Även här var det vår bästa wod med en placering på 9.

Damerna
På damsidan krossade Sylwia woden och fick 241 reps, ett varv plus 21 deadlift! Fantasiskt! Zanna B och Sanna G fick kriga om andra platsen och med endast 2 reps tog Zanna B den på 214 reps! Riktigt bra jobbat av alla tre tjejerna i denna woden. Deras resultat höjer oss ordentligt i team tävlingen! Samtliga förbättrade sina resultat från föregående år!

Herrarna
På herrsidan blev det en riktigt fajt mellan Tunhag och Felix där Tunhag tillslut vann med 1 rep! 250 mot 249, minsta möjliga marginal! Två väldigt bra resultat som även de höjer teamets placering! På tredje plats slank jag in på 207 reps, kul att få bidra med ett resultat i teamet i år! Även här blev det förbättringar från föregående år på alla utom mig. Grymt bra, speciellt Felix som ökade med hela 50 reps från 2016!
 
Masters +35
Sylwia tog andra platsen i Sverige med sitt superresultat! Hon placerar sig totalt 6:a  efter fyra wodar! I Europa blev det en 9:e plats vilket gör att hon nu avancerar till 30:e plats! Topp 30 i Europa i +35 är grymt bra! I världen blev det en 91:a plats och med det ligger hon totalt 273:a. Nära topp 200 som krävs för Master regionals!
 
Grymt jobbat! Nu ser vi fram emot sista helgen med open!
 
/Headcoach

Läs hela inlägget »

CF Open 17.3 var en riktigt mumsbit för många! De erfarna atleterna längtar allt som oftast efter tunga snatchar eller cleans. Det är kul och lyfta tyngt och det tar lång tid att bygga upp sådan styrka. De som varit med i ett eller två år får chansen att verkligen prova squat snatch och förmodligen slå PR i den övningen! Vi hade många på Svea som slog PR i den skalade versionen där det var tillåtet att stanna när man fångat vikten innan man gick ner i squat och upp igen, Power snatch. Jag dömde flera stycken som överträffade sig själva där!

Även chest to bar pull ups som var den andra övningen utmanande många! Många Slog PR även där med sin första chest to bar eller pull upp i skalade versionen.

Det är fantastiskt underhållande att se alla kämpa och skrika ut glädje när något som verkar oövervinnerligt plötsligt går, eller när man ser de mer återhållsamma som knyter näven efter sin lyckade prestation. Ni är verkligen inspirerande, nybörjare som elite!

Vi har vår Svea fotograf coach Jake att tacka för ypperlig bevakning under open. Han är med och knäpper riktiga kvalitetsbilder i heaten som rullar på fredagar och lördagar! Stort tack för det!

Vill även tacka alla i publiken, deltagare, vänner och intresserade som höjer stämningen ordentligt i varje heat. Trycket som skapas sporrar atleterna till många fina resultat. Fortsätt hejja och boosta!
 
Team Svea
Vi är top 10 i Sverige! Grattis till oss!  Vi avancerar i Sverige och Europa medan vi tappar i världen. Sverige-Europa-världen 10/41-73/500-708/4000. Det är framför allt teamen från USA som är faktorn för varför vi tappar i världen. Det är inte otippat då de har fler som varit igång längre med CrossFit där och därför har övat längre på de avancerade och tunga momenten som presenterades i 17.3.
 
Ladies 17.3
Våra fantastiska tjejer fortsätter att prestera! Zanna med ett score på sjukt bra 129 reps! Sofia slog PR med sina lyft på 61kg vilket tog henne in över 80 reps, 83 reps totalt!  Sanna G var otroligt nära att klara av 61kg men marginalerna var inte där denna gång. Hon och Sylwia stannade på 80 reps med Sanna G steget före tack vare ett bättre tiebreak. Grattis till era resultat tjejer! Ni peppar varandra och alla andra med ert engagemang!
Placeringar 17.3
Zanna placerade sig på 21/1421 i Sverige, 105/20845 i Europa och 1058/152779 i världen.
Sofia placerade sig 65/1421 i Sverige, 520/20845 i Europa och 4720/152779 i världen.
 
Gents 17.3
Tunhag och Felix tog sig förbi viktnivåerna 43kg-61kg-83kg och vidare in på 102kg i squat snatch varvat med en massa chest to bar pull ups. Tunhag gjorde en riktigt fin prestation med 131 reps och Felix passade på att slå PR när han klarade 102kg och därmed tog sig över den magiska 100 kilos gränsen och slutade på 118 reps! Miki och Claes stannade båda på 81 reps med varsitt lyft på 83 kilos nivån. Miki placerade sig trea av herrarna med en bättre tiebreak. Imponerande lyft mina herrar!
Placeringar 17.3
Tunhag placerade sig 36/2083 i Sverige, 323/38070 i Europa och 2499/200000 i världen.
Felix placerade sig 62/2083 i Sverige, 681/38070 i Europa och 5028/200000 i världen.
 
Masters
Sylwia fortsätter att leverera bra resultat och ligger närmst en kvalplats till regionals av våra masters med placeringarna 7/213 i Sverige, 40/3180 i Europa och 336/26878 i världen i 35-39 års master gruppen. Top 200 i världen går vidare till nästa kval.
Putte faller något i placeringarna i 50-54 års klassen men vi hoppas att han studsar tillbaka mot 200 gränsen i världen på de två kvarvarande eventen! Placering just nu 6/81 i Sverige, 59/759 i Europa och 668/6532 i världen.
 
17.4
I den programmeringen Dave Castro har presenterat i open än så länge så passar en repeat på 16.4 utomordentligt bra till 17.4, därav att jag programmerat in extra handstand och deadlift under veckans CrossFIt pass. Vi får se vad han presenterar till helgen!
 
/Headcoach Martin

Läs hela inlägget »