CrossFit Sveas pass

CF passen omfattar CrossFits metodik av ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.
 
Generell beskrivning av pass: Vi startar med en uppvärmning, fortsätter med teknik/styrkedel som sedan följs av en pulshöjande aktivitet. Upplägget är olika varje dag, olika övningar i olika kombinationer.
 
En viktig detalj som bör nämnas är att hur än träningen ser ut på ”pappret” så går det alltid att ändra övningarna så att alla kan vara med och träna, coachen hjälper dig gärna!
 
CrossFit Basic
Vägen in till oss.
VIll du prova CrossFit så är du välkommen på detta pass. Du lär dig basrörelser, teknik och bekantar dig med intensiteten i CrossFit. 
 
CrossFit
Grunden för vår träning.
Varierande träning där du tränar lyft, gymnastik och kondition i olika former varje pass. 

CF Team Sunday
Vi avslutar alltid veckan med en teamwod. Du tränar tillsammans med en eller flera personer under en vanligtvis längre WOD, 20-40 minuter. 

CF Game day
På fredags eftermiddag, efter jobb och innan fredagsmyset hemma, så är det mys i boxen som gäller. Utmanande, ofta lång workout, såklart skalbar till alla nivåer.

CF Strongman
Lyft, släpa, dra och flytta tunga och otympliga föremål.


Utöver crossFit har vi även dessa fina pass att bjuda på
 
Meltdown & CageFit
Alla är välkomna på dessa pass. Inga förkunskaper krävs, ingen tidigare CrossFit erfarenhet eller Onramp.
Detta pass gör dig redo! Redo att börja resan till ett aktivt liv och piggare liv! Du kommer uppleva träningsglädje med mycket svett och skratt! 

Intervallpass med flås, styrka och uthållighet, Du jobbar i eget tempo, med vikter du väljer själv. Det enda vi önskar av dig är att du ger allt! 

Yobility
Yobilitypasset fokuserar på att utbilda våra medlemmar i rörelse effektivitet och rörelseomfång för att förebygga eller minska orsaker till smärta och minskad prestation. Innehåller myofasciella tekniker, stretching, och rörelseomfångs övningar som bidrar till att förbättra hur du mår och ökar din prestation. Detta pass rekommenderas för alla medlemmar