Felix under HSPU med domarna Kim och Martin Felix under HSPU med domarna Kim och Martin

Näst sista open woden blev en repeat på 16.4! En riktigt go amrap med deadlift, wallballs, rodd och handstand push ups! Många gjorde den två gånger och vissa mer än så trots att benen fick ta mycket stryk här. Som vanligt blir jag sjukt imponerad av alla i boxen som höjer sig varje helg och slår PB:n och överträffar sig själv och andras förväntningar varje gång! Ni är sååå duktiga allihop!

Complete as many rounds and reps as possible in 13 minutes of:
55-calorie row
55 handstand push-ups

Varje år så presenterar Dave Castro, CrossFit bossen, en repeat wod som gått något av de tidigare åren så vi får se om vår träning har gjort oss till bättre atleter under året som gått. Det är alltid lika spännande och se vilken av de tidigare wodarna som dyker upp och i 95 fall av 100 så blir det ett bättre resultat!

Domarna
Jag måste ge en eloge till alla er som ställer upp som domare under denna perioden. Ni är guld värda! Utan er så går det inte att genomföra detta på ett så bra och smidigt sätt! Tack! Tacka er domare extra nästa gång, de ställer upp för oss och er helt gratis.

Teamet
Team Svea fick den bästa placeringen av de fyra wodarna som varit med en 45:e plats i Europa vilket placerar oss på en 68:e plats totalt med en wod kvar. 407:e plats i världen i 17.4 och en total placering på 624:a I Sverige ligger vi kvar på 10: platsen totalt. Även här var det vår bästa wod med en placering på 9.

Damerna
På damsidan krossade Sylwia woden och fick 241 reps, ett varv plus 21 deadlift! Fantasiskt! Zanna B och Sanna G fick kriga om andra platsen och med endast 2 reps tog Zanna B den på 214 reps! Riktigt bra jobbat av alla tre tjejerna i denna woden. Deras resultat höjer oss ordentligt i team tävlingen! Samtliga förbättrade sina resultat från föregående år!

Herrarna
På herrsidan blev det en riktigt fajt mellan Tunhag och Felix där Tunhag tillslut vann med 1 rep! 250 mot 249, minsta möjliga marginal! Två väldigt bra resultat som även de höjer teamets placering! På tredje plats slank jag in på 207 reps, kul att få bidra med ett resultat i teamet i år! Även här blev det förbättringar från föregående år på alla utom mig. Grymt bra, speciellt Felix som ökade med hela 50 reps från 2016!

Masters +35
Sylwia tog andra platsen i Sverige med sitt superresultat! Hon placerar sig totalt 6:a  efter fyra wodar! I Europa blev det en 9:e plats vilket gör att hon nu avancerar till 30:e plats! Topp 30 i Europa i +35 är grymt bra! I världen blev det en 91:a plats och med det ligger hon totalt 273:a. Nära topp 200 som krävs för Master regionals!

Grymt jobbat! Nu ser vi fram emot sista helgen med open!